Livestreama Sport

Vi guidar dig till hur du kan streama hos spelbolagen

Många av oss kommer ihåg hur det var för några år sedan när det inte fanns särskilt många valmöjligheter för att kolla på sport live. Ett fåtal stora sportevents såsom VM och OS visades på tv, men för att få tillgång till många matcher och olika sporter var man tvungen att ha kabel. Under en lång tid var vi slavar under våra kabelleverantörer och var tvungna att prenumerera på dyra tv-paket för att få tillgång till de nödvändiga sportkanalerna. En del var till och med tvungna att betala per sändning när det gällde live-matcher, så kallad pay-per-view. Som tur är har allt förändrats till det bättre nu när det finns mängder av sätt att se på sport online.

Nuförtiden behöver man inte betala dyra tv-avgifter och andra avgifter för att streama sport. Det är nu möjligt att streama mängder av olika sporter helt gratis och ta del av spänningen medan matcherna är igång snarare än att se på repriser. Valfriheten är väldigt stor eftersom nästan alla tävlingar, ligor och turneringar numera sänds live genom internet. Bettingsajter, sportfans och spelare tar alla del av den nya fantastiska teknologin för att se spänningen live.

Det är numera norm för spelbolag att inte bara erbjuda fotbollsstreams utan också streama hockey, tennis, golf och en mängd andra populära sporter. Det här hjälper spelbolagen att värva nya spelare och få folk att spela livebetting på deras hemsidor. Spelare kan streama sport och se händelserna utspela sig framför dem samtidigt som de följer sina satsade spel på skärmen. Det här har i sin tur lett till att fler spelar på livebetting och att fler bonuserbjudanden och kampanjer fokuserats på just livebetting, vilket såklart både spelare och spelbolag är glada för.

Här kan du streama sport

200% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% bonus upp till 500 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% bonus upp till 2 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% bonus upp till 500 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Hur man gör för att streama olika sporter via ett spelbolag

Några få av de spelbolagen du kan hitta online låter dig streama sport utan att du gör annat än att registrera ett spelkonto på deras sajt
Om vi bortser från många fejksidor och andra sajter som erbjuder livestreaming och fokuserar på spelbolag så finns det många olika sajter du kan se sport live hos. Spelbolag gör det lätt för sina spelare att välja mellan en mängd olika live events. Några få av de spelbolagen du kan hitta online låter dig streama sport utan att du gör annat än att registrera ett spelkonto på deras sajt. Men de flesta spelbolag online kräver att du åtminstone har ett spelkonto med pengar insatta innan du kan ta del av livestreaming. Så fort du har nåt upp till de speciella kraven som spelbolaget har så har du dock fri tillgång till att titta på i princip vilket sport event som helst.

Livestreaming och kvalitet

Kvaliteten på livestreamingen skiljer sig mellan olika spelbolag, men det kan också bero på din dator och din internetanslutning. De som har en bra dator och en snabb uppkoppling kan njuta av att streama sport och titta på events i HD på vissa spelsajter. Det är inte alla, men de flesta spelbolag på nätet som låter sina spelare livestreama sport ser till att de användare med en sämre uppkoppling och sämre hårdvara också kan ta del av spänningen. Det allra viktigaste för spelbolagen såväl som för spelarna är att reducera lagg så att det går att livestreama olika sporter samtidigt som man bettar.

Fördelar med livestreaming via spelbolag

Även om ett spelbolag kräver att du registrerar ett nytt spelkonto och sätter in pengar på kontot för att få tillgång till att livestreama sport, så är det mycket bättre (för att inte tala om billigare) än att betala dyra avgifter för att se matcherna på tv eller via kabel. Det är också mycket billigare än pay-per-view-tjänster och när du går genom ett spelbolag så får du dessutom tillgång till bra många fler alternativ både vad gäller ligor och turneringar men också antalet sporter du kan välja mellan. Kvaliteten på HD-streams är det inget fel på. Den enda riktiga skillnaden mellan att kolla på tv och att titta på matcherna genom en livestream hos ett spelbolag är att du istället för att lyssna på kommentatorernas utdragna stämma får se statistik och intressant information om sporten. En del livestreams hos spelbolag har dock kommentatorspår, men det kan vara uppfriskande med lite variation.

Hur skiljer sig livestreaming hos spelbolag från vanlig livestreaming?

Den absolut största skillnaden från att streama sport via ett spelbolag jämfört med vanlig livestreaming är att du blir presenterad med odds. Det här är odds som ständigt förändras allteftersom matchen du kollar på fortlöper. Det här beror på att de flesta spelbolag har en in-play-funktion (även kallad livebetting) som låter spelare lägga satsningar under en pågående match. För att göra det enkelt för spelarna finns informationen direkt på skärmen eller i närheten. Spelbolag visar dessutom annan viktig information för sina spelare i form av statistik, grafer och kommentarer som är till för att hjälpa spelare att ta informerade beslut, och såklart för att motivera folk att spela.

Vilka sporter går att streama?

Listan över sporter som går att streama är praktistk taget oändlig. Det är mest populärt att streama fotboll och hockey, men de flesta spelbolag erbjuder åtminstone ett dussin eller ofta ännu fler sporter både för livestreaming och livebetting. Vanligtvis går det att kolla på de vanliga nordamerikanska sporterna som basket, amerikansk fotboll, hockey och baseboll. De flesta europeiska spelbolag tillhandahåller också europeisk fotboll (Ligue 1, Serie A, Premier League, UEFA Champions League, La Liga, Bundesliga m.fl.). Andra populära alternativ är aussie rules, golf, motorsporter, boxning, MMA (Mixed Martial Arts), tennis och till och med pingis och snooker/biljard.

Många spelbolag sänder också hästracing och greyhound. Det finns alltså många sporter som går att streama. Om det var möjligt att spela på virkning så skulle det troligtvis finnas en livestream någonstans. Generellt gäller att du kan vara säker på att, så länge det går att spela på sporten, så finns den att streama någonstans på nätet.

Vad behöver jag för att kunna livestreama sport?

För att kunna få den bästa bildkvaliteten hos vardera spelbolag rekommenderar vi att du använder en pålitlig 3G eller wifi-uppkoppling. En bredbandsuppkoppling med hastigheten 512 kbp/s eller högre är det bästa alternativet.

Det kan vara värt att tänka på att om du har en brandvägg installerad eller annan typ av säkerhetsmjukvara på din PC så kan du stöta på problem när du försöker komma åt livestreamen genom hemsidan. Då är det inte mer än att lägga till hemsidan i din brandväggs lista över tillåtna hemsidor.

När det kommer till kraven för att få tillgång till livestreams brukar det handla om en av två saker. Antingen räcker det med att du har registrerat ett spelkonto hos något spelbolag på nätet, eller så måste du dessutom ha gjort en insättning och eventuellt spelat innan du kan livestreama sport. Det är också vanligt att det krävs att du har lagt ett spel de senaste 24 timmarna. Det brukar inte handla om att du behöver lägga mycket pengar utan vanligtvis är minsta beloppet för insättning kring 100 kronor. Det är en ganska liten utgift om man tänker på att kabelavgifter och tv-tjänster kan kosta tusentals kronor och bara låter dig streama en eller ett fåtal sporter och matcher.

Är livestreams verkligen live?

Uttrycket 'livestream' är kanske lite missvisande när det kommer till att kolla på sport online. Vanligtvis är filmsekvenserna fördröjda mellan 5 och 10 sekunder. Teoretiskt ger det spelare som befinner sig på plats under ett event något av en fördel framför de som sitter hemma och spelar. Är man på plats på arenan så har man å andra sidan kanske inte tillgång till samma internethastighet på mobilen som hemma, så det jämnar ut sig.

Geografiska restriktioner för livestreaming av sport

För vissa matcher eller ligor finns det restriktioner för livestreaming som inte går att komma ifrån. Det här beror på att olika länder har olika regler och lagar kring rättigheterna när sport sänds live. Oavsett vilket land man befinner sig i kan man dock vara säker på att de största sporterna inom nationen nästan alltid sänds av ett eller flera tv-nätverk. När så är fallet så kommer tv-bolagen oftast ha exklusiva rättigheter vilket innebär att det inte går att livestreama sporten genom ett spelbolag eller på annan laglig väg. Det här är en av anledningen som du till exempel aldrig kan hitta ett brittiskt spelbolag som streamar Premier League eller FA-kuppen online, samtidigt som du kan hitta mängder av spelbolag från andra länder som streamar dessa.

Streama fotboll

Det finns nog inget spelbolag på nätet som inte tillhandahåller streaming av fotboll. Fotboll är den mest populära sporten i europa och vanligtvis kan du hos valfritt spelbolag titta på allt från de största ligorna och turneringarna till mindre divisioner från ett dussintal olika länder. Mest populärt att streama är FA-kuppen, UEFA Champions League, Premier League, Serie A, franska Ligue 1, Serie A och La liga.

Streama hockey

Hockey är den sport som är näst populärast att streama efter fotboll. Många spelbolag låter dig följa spänningen och eventuellt satsa på pågående matcher inom NHL, SHL, finska ligan och många andra internationella matcher. En del sänder till och med ECHL, juniorligor och kanadensiska ligor som Ontario Hockey League, Quebec Junior Hockey League och Western Hockey League.

Nyheter om Livestreama Sport

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber