Betsafe

2 000 kr
bonus
4x
Omsättningskrav
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Recension av Betsafe

Betsafe är en del av Betsson och har över 12 år i branschen samt Conor McGregor som ambassadör
Betsafe är en bettingsajt som lanserades år 2006 och som nu är en del av svenska Betsson AB. Under sina 12 år i branschen har sajten sakta men säkert vuxit och kommit att bli en av de större bettingsajterna. Det är inte riktigt en av de största sajterna än, men den är på god väg att bli det.

Betsafes samverkan med Manchester City Football Club har varit en betydande anledning till deras växande popularitet. Det har hjälpt att stärka varumärket, särskilt i Storbritannien som är en av de mest lönsamma bettingmarknaderna i världen. Betsafe samverkar också med FC Koln i Bundesliga som tillsammans med Manchester City regelbundet kvalificerar för UEFA Champions League. Förutom att ha vunnit mark i Storbritannien växer även Betsafe på de europeiska och skandinaviska marknaderna.

Strategisk samverkan med fotbollklubbar är såklart intressant, men det svarar inte på frågan huruvida det är värt att spela på sajten. Efter att ha gjort en grundlig undersökning av sajten har vi kommit fram till att den är säker och pålitlig. Kundtjänsten är på topp och sajten fungerar lika bra på mobiler som den gör när du använder en dator eller laptop. Sportutbudet är stort och brett, och det finns många marknader att satsa på. Sist men inte minst så finns ett riktigt sjysst bonussystem som inte bara belönar nya spelare utan även de som spelat på sajten ett tag. Som ny spelare får du dock en lite maffigare oddsbonus på 2000 kronor.
Betsafe
Betsafe
100% bonus upp till 2 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

betsafe Oddsbonus

Betsafes välkomstbonus är en oddsbonus på 100%. Det här betyder att du som ny spelare får dubbla pengarna när du sätter in pengar första gången. Oddsbonusen har ett maxbelopp på 2000 kronor som du får om du väljer att utnyttja bonusen fullt ut. Om du inte vill sätta in maxbeloppet går det lika bra att få ut en mindre bonus, det minsta du kan sätta in för det här erbjudandet är 100 kronor.
  • Oavsett hur mycket du sätter in får du alltid dubbelt upp, så 100 kronor blir 200 kronor o.s.v. Det är verkligen en bonus man inte ska missa om man vill kunna få en bra start på spelandet. Dubbelt så mycket pengar på spelkontot är också dubbelt så många satsningar du kan göra, och dubbelt så mycket du kan vinna.
  • För att få oddsbonusen är det bara att registrera ett nytt spelkonto och göra en insättning. Oddsen du kan spela på är 1.8 (4/5) eller högre.
  • Det fina med bonusen är att du själv får välja vad du vill satsa på, förutom att det inte går att satsa på virtuella sporter är du i övrigt inte på något sätt begränsad till bara en sport eller marknad. Du kan också använda oddsbonusen på livebetting.

Oddsbonusen kommer i form av ett gratisspel inom 24 timmar efter det att du har registrerat dig och gjort en insättning. När oddsbonusen aktiveras så har du totalt 7 dagar på dig att utnyttja den. Till skillnad från många andra bettingsajter har Betsafe ganska få villkor och regler kring sina gratisspel, och det är väldigt enkelt att använda bonusen. För samtliga regler och villkor, se Betsafes kampanjsida.

Sports Betting

Betsafe har på senare år utökat sitt sportutbud markant, och idag finns det över 30 olika sporter du kan spela på. Oddsen är sjysst utformade och helt klart på nivå med de största bettingsajterna. Det finns många ligor från skandinavien (Sverige, Danmark och Norge) med särskilt bra odds. Förutom populära sporter som fotboll, hockey, tennis, golf, basket, baseboll och amerikansk fotboll kan du också spela på virtuella sporter, e-sporter, vintersporter, politik, bordtennis och annat. Det finns helt enkelt något för alla.

Marknader

Spelare idag kräver valmöjlighet, och det är där som marknader kommer in. Ett gott utbud av marknader kan göra eller förstöra en bettingsajt, och på den fronten kan vi tala om att Betsafe gjort bra ifrån sig. Till exempel finns ’första målskytt’ som marknad för fotboll och ’vinn första setet’ för tennis.

Det här är dock bara två av hundratals olika marknader du kan spela på. När det kommer till marknader är Betsafe bättre än genomsnittet och de flesta spelare kommer ha fler valmöjligheter än de har tid att utnyttja. Det är värt att notera att utbudet av marknader beror något på efterfrågan. Ju större ett event eller en match är, desto fler marknader kommer du att kunna välja bland.

För stora matcher såsom norra Londons derby är marknadsutbudet stort. I det här derbyt finns över 70 olika marknader du kan välja. Det handlar om saker som matchresultat, handikapp, totalt antal mål, första målskytt/sista målskytt, över/under, antal gula kort, resultat + mål och mycket annat spännande. Vi har lagt märke till att både antalet marknader och marknadernas djup har ökat med åren hos Betsafe. Bettingsajten utökar sakta men säkert antalet marknader och bygger långsamt upp en stadig plattform för fotbollsbetting.

Livebetting

Livebetting finns tillgängligt en minut efter det att en match har börjat. Något som är bra med livebettingen hos Betsafe är att de använder en 5-10 sekunders fördröjning. Det här görs för att försäkra att förseningar eller händelser i matchen inte kan påverka ditt spel för mycket. Bettingsajten får verkligen ett välförtjänt bra betyg för att deras gratisspel går att använda på livebetting. Deras livestreaming är också på hög nivå och lika bra, om inte snäppet bättre, än andra stora bettingsajter.

Livestreama sport hos betsafe

Till skillnad från många mindre bettingsajter erbjuder Betsafe livestreaming för många olika sporter. I kombination med livebetting tar livestreamingen spelandet till en helt ny nivå av spänning och underhållning. Titta på dina favoritlag live på skärmen och placera när som helst ett spel. Sporter som täcks av livestreaming är bland annat fotboll, hockey, tennis och golf, men utöver dessa finns det en hel del fler sporter att upptäcka.

Livestreams finns på samma del som livebettingen på hemsidan. För att kunna livestreama sport hos Betsafe måste du ha placerat ett spel det senaste dygnet. Precis som på alla bettingsajter är utbudet ibland begränsat till olika länder. Det kan vara att en match inte får sändas från ett visst land, men du kan vara säker på att kunna streama alla populära och stora events.

Riskfria Spel, Gratisspel och kampanjer

Förutom en fantastisk välkomstbonus på upp till 2000 kronor för nya spelare bör du alltid vara beredd på att ta till dig fler bonusar när du spelar hos Betsafe. De erbjuder regelbundet spännande kampanjer som kan innehålla allt från riskfria spel till gratisspel, cashback och annat.

Just nu får du till exempel ett gratisspel värt 100 kronor när du satsar 100 kronor på en trippel. Det här är ett erbjudande som återkommer varje vecka hos Betsafe. Det är perfekt för att använda på helgens stora matcher i fotbollsligorna. Det som gäller för det här erbjudandet är att du satsar på fotboll och kör totalt tre spel med åtminstone 1.30 i odds. Gratisspelet får du direkt efter att du klickat på ’anmäl dig’ och måste användas samma vecka som du får det.

En annan rolig sak med Betsafe är deras säsongsbaserade kampanjer. Just nu har du till exempel möjlighet att spela på årets största amerikanska sporthändelse, SuperBowl, och få en överraskning. Vad du får i överraskning kan vi inte tala om eftersom det är topphemligt, men du kan troligtvis förvänta dig något i stil med ett gratisspel, en matchningsbonus eller något annat. Så har det nämligen fungerat på andra bettingsajter med den här typen av överraskningar. Det minsta beloppet du måste satsa för att få överraskningen är 200 kronor.

betsafe i Mobilen

Till skillnad från många bettingsajter har Betsafe en mobil app som är valfri att använda för mobilt spelande. Det här är helt avgörande för de spelare som vill kunna fortsätta spelandet oavsett om de är hemma i soffan eller ute och springer ärenden. Appen är helt gratis att ladda ner och använda. Med appen kan du livestreama stora events, följa dina favoritsporter och lag och på ett smidigt sätt hantera dina insättningar och uttag. Appen finns tillgänglig både för iOS och Android. Om du har en iPhone går du bara till app store och om du har en Android-mobil kan du ladda ner appen från Google Play Store.

För den som inte gillar appar går det lika bra att få tillgång till spelandet genom en mobil webbläsare. Alla mobila webbläsare stöds av Betsafe. Det enda du behöver göra är att gå in på bettingsajten med din mobila webbläsare och logga in som vanligt. Oavsett om du använder en PC, mobil eller surfplatta får du tillgång till precis samma funktioner. Den enda riktiga skillnaden mellan den vanliga versionen av hemsidan och app-versionen är att formatet är anpassat till den mindre skärmen på en mobiltelefon eller surfplatta.

Om betsafe

Betsafe är en bettingsajt som har fått stor popularitet för sina generösa oddsbonusar och kampanjer. Det är en sajt som aldrig tvekar på att komma ut med nya, innovativa bonusar för att dra spelare till sig. Förutom sportbetting erbjuder sajten även ett nätcasino som är känt för att ha gett ut några av de största jackpottarna till dagens datum. De största vinnarna på Betsafe har kammat hem €3809.393 och €3.949.852. Betsafes framgång reflekteras av deras över en miljon spelare på hemsidan.

2010 gick bettingsajten ut med att de skulle sponsra det världskända racet Gumball 3000 racet med tävlare som Dolph Lundgren, Lewis Hamilton och Robbie Fowler. På den tiden hade bettingsajten 130 medarbetare och över 419 000 spelare.

I maj 2011 såldes Betsafe till den svenska Betsson-gruppen för ett belopp på €60 miljoner. Med det köpet blev Betsson-gruppen en av de största namnen inom betting och poker och blev till och med större än Unibet på Malta. Spelarantalet på bettingsajten växte med nästan 100 000 spelare efter köpet. Runt 2016 gick det rykten om att spelarbasen skulle flyttas till Betsson.com, men det skedde aldrig och sajten är fortfarande igång och växer kontinuerligt.

Betsafe har investerat i framtiden bland annat genom att bli sponsor för The Battle of Malta Poker Tournament. Det är en pokerturnering som i sig innehåller flera andra pokerturneringar och som har fått utnämningen till europas bästa turnering. Felix Stephensen som är ambassadör på Betsafe kom tvåa i World Series of Poker år 2014.

Betsafe har casino och poker men är nuförtiden framförallt fokuserat på betting och sport. De har olika partnerskap med fotbollslag (bland annat FC Koln och Manchester City). Innan och under VM-matchen mellan Argentina och Tyskland hade Betsafe placerade satsningar som uppgick till €490 000 av över 6000 olika spelare.

Kundtjänsten hos betsafe

Kundtjänsten är en av Betsafes starkaste sidor. De känner stolthet över att kunna erbjuda sina spelare support 24/7. Enligt deras egna FAQ-sida ligger den normala svarstiden på 30 sekunder för livechatt, 0-2 minuter för telefonsamtal och 30-60 minuter för e-post. Något som vi inte har stött på tidigare är också deras system för att förbättra kundtjänsten. Om du har feedback eller tips som leder till att de gör en förbättring av sidan så blir du belönad med en bonus som är värd inte mindre än €1000. De välkomnar såklart också negativ feedback eftersom de hela tiden försöker göra sajten bättre för sina spelare.

Smidiga insättningar & uttag

Hos Betsafe kan du betala och göra uttag på ett smidigt sätt med alla populära betalningsmetoder som du kan förvänta dig på en bettingsajt. Det här är allt från kreditkort som Visa, Visa Electron, Mastercard och Maestro till eWallets som Neteller, Skrill, Trustly och Paysafecard. Det går också att göra en direktöverföring med bank.

Minsta beloppet för insättning är 100 kronor, det här gäller oavsett vilken betalningsmetod du använder dig av. De flesta betalningsmetoder har ett tak på 20 000 kronor men du kan betala upp till 50 000 kronor om du använder Neteller eller Skrill.

Alla insättningar som görs med kreditkort eller genom direktöverföring med bank är omedelbara. Vanlig banköverföring tar mellan 3 och 5 dagar att genomföra. Ewallets som Skrill och Neteller är också smidiga alternativ då de bearbetas omedelbart.

Något som skulle kunna förbättra sajten är om de lade till alternativ för att begränsa insättningar och uttag med mobilen. Det går för närvarande bara att självexkludera (om man känner att man spelar för mycket) genom den vanliga versionen av hemsidan.

När det gäller uttag är det lika smidigt som att sätta in pengar på sajten. Uttag bearbetas normalt på 24 timmar vilket är mycket snabbare än på många andra bettingsajter. Precis som med insättningar kan du välja att göra uttag med banköverföring, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Neteller, Skrill eller Trustly. Med kreditkort tar det mellan 2 och 5 bankdagar att genomföra ett uttag medan det sker omedelbart med Neteller och Skrill. Trustly skiljer sig något beroende på vilken bank du använder dig av, så det kan antingen ske omedelbart eller så får du vänta till påföljande dag innan du ser dina pengar på kontot.

Det minsta beloppet du kan ta ut från ditt spelkonto är 200 kronor, och maxbeloppet beror på vilken uttagsmetod du använder dig av. För banköverföring är maxbeloppet 100 000 kronor, med kreditkort kan du ta ut 10 000 kronor och Neteller samt Skrill har ett tak på 300 000 kronor. Du kan också ta ut pengar med Paypal, maximalt 55 000 kronor per uttag.

Fakta om Betsafe

Hemsidabetsafe.com
Lanseringsår2006
Insättningar viaMaestro, MasterCard, Neteller, PaySafeCard, VISA, Entropay, Skrill, Trustly
Minsta insättning100 kr
Oms.krav sportbonus4x
E-mailMaila
LicensBML Group Ltd Casinos, Malta
Skattefria vinster Nej
Svensk spellicens Nej
MobilvänligtJa
LivebettingJa
CashoutJa
Fantasy sportsNej
Vårt betyg4.5 / 5
Betsafe
Betsafe hemskärm
Betsafe Bonus
Kampanjsida Betsafe
Betsafe Spel
Spellobbyn hos Betsafe

Populära spelbolag

1 000 kr bonus
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
1 000 kr bonus
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
1 000 kr bonus
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Alla Spelbolag

Rekommenderade spelbolag

Unibet Logo
1000 kr
Oddsbonus
5x
Omsättningskrav
Till Unibet Läs recension
Reklamlänk | 18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
LeoVegas Sport Logo
100 kr
Oddsbonus
0x
Omsättningskrav
Till LeoVegas Sport Läs recension
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt | Gäller nya spelare från 22 december 2020 | Min. insättning 100 kr | Bonusen är giltig i 60 dagar utan omsättningskrav
Mr Green Logo
500 kr
Oddsbonus
5x
Omsättningskrav
Till Mr Green Läs recension
Reklamlänk | 18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber