Betsson

1 000 kr
bonus
3x
Omsättningskrav
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Recension av Betsson

Betsson är en av de största aktörerna inom spelbolag i Sverige och Norden
En av de största aktörerna på hela bettingmarknaden heter Betsson. Om du är svensk och åtminstone måttligt intresserad av spel är sannolikheten överhängande att du känner till företaget. De har nämligen vuxit från en pigg start-up till att bli något av en gigant inom spelindustrin.

Som spelare ger det dig goda förutsättningar för en bra spelupplevelse eftersom sajten klarar av att motsvara högt ställda behov på betting. Oavsett om du är ute efter att spela på en särskild liga i en mindre känd sport eller om du endast spelar på de allra största mästerskapsevenemangen kan du vara ganska säker på att Betsson har matchen i sitt utbud. Sajten har nämligen ett av de allra bredaste utbuden i hela branschen när det kommer till sportbetting.

Det är dock inte bara utbudet som har gjort sajten till den framgångsrika aktör som det är idag. Här finns också flera andra framgångsfaktorer som bidragit till att spelarna lockas till Betsson. Med så pass många spelare är det givetvis viktigt att tillhandahålla en användarvänlig tjänst.

Det har Betsson lyckats med genom att ha såväl en lättnavigerad hemsida som en vänligt bemötande kundtjänst med generösa öppettider. Som spelare går du därför aldrig vilse utan rådgivning men kan istället hitta precis det du söker efter ganska snabbt. Med en rad kampanjer och extrafunktioner visar Betsson att de inte är en vanlig nätsajt utan ständigt försöker förbättra sig för att ge en helhetsupplevelse.
Betsson
Betsson
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Betsson Oddsbonus

Bonusen är en av de allra mest centrala aspekterna för många nya spelare. Det är här som det första intrycket formas av ett särskilt nätbolag och en bra bonus ger givetvis en betydligt mer välkomnande bild än en dålig. Betsson har insett styrkan i det och erbjuder därför en väl tilltagen välkomstbonus som syftar till att ge dig som en spelare en bra start på din karriär på sajten.

Du som är ny får nämligen möjlighet att lägga ett riskfritt spel - upp till 1 000 kr. En sådan deal ger dig alltså chansen att prova på Betssons utbud och lägga ett spel utan att du behöver spela för dina egna pengar. Däremot måste du göra en insättning för att få tillgång till det riskfria spelet. Summan som du kan spela riskfritt för motsvarar summan som din insättning ligger på. Med andra ord innebär en större insättning att du också får en större bonus.

Givetvis följer det riskfria spelet med vissa villkor. Den lägsta summan som du kan sätta in för att få tillgång till spelet ligger på 200 kr. Det finns också vissa restriktioner för vilka spel som du kan använda din bonus på för att undvika att erbjudandet missbrukas. Du behöver exempelvis hitta ett odds på minst 1.50 för att ditt riskfria spel ska kunna utnyttjas och du måste omsätta din vinst minst en gång innan du kan ta ut eventuella vinstpengar. Den riskfria aspekten ligger i att du får tillbaka din insats om ditt spel inte går in - men du får tillgång till vinsten om du lyckas pricka in ditt spel.

Sports Betting

Oavsett om du håller på med betting på hobbynivå eller om du är en seriös spelare är ett stort utbud en viktig aspekt i spelupplevelsen. Det gör det möjligt att välja mellan fler objekt vilket i sin tur ökar chanserna att du hittar spelet som du letar efter. Samtidigt är ett stort utbud centralt för den som vill livnära sig på bettingen.

Oftast är de högsta divisionerna så pass noggrant oddssatta att det är svårt att hitta de riktiga fynden. Det är i de lägre divisionerna eller mer obskyra sporterna som de riktiga guldkornen finns. Hos Betsson finns goda förutsättningar att hitta dessa fynd eftersom de erbjuder ett brett utbud av sporter, ligor och matcher.

Det är inte bara antal evenemang som imponerar i sortimentet. Lika viktigt kan det vara för spelare att ha ett stort antal spelobjekt i själva evenemanget. Det innebär med andra ord att det finns fler saker att spela på än endast matchens utfall eller liknande.

Kanske har du räknat ut att det ena laget kommer att anfalla längs kanterna och vill därför spela på antal hörnor - eller så ser du att lagkaptenen i andra laget är övertänd och kommer att bli varnad tidigt. I dessa fall kan det vara kul att ha ett stort utbud av spelobjekt att tillgå och det är precis vad Betsson erbjuder. Givetvis finns det också mer traditionella spelformer som över/under och handikapp-spel som alternativ.

Livebetting

Om du tidigare endast har bekantat dig med sportsbetting via din lokala tipsbutik eller ett enstaka spel på nätet kommer livebettingen att betyda en stor förändring för dig. Det gäller åtminstone om du gillar snabba ryck och rappa beslut. Med livebettingen behöver du nämligen inte förhålla dig till inlämningstider och stopptider utan kan spela precis när du vill - även under matchens gång.

Allt du behöver göra är att hitta ett evenemang som oddssätts i realtid. Eftersom det kräver många kompetenta oddssättare är det inte alla spelsajter som klarar av att tillhandahålla ett brett livebettingutbud, men Betsson är en av sajterna som faktiskt satsat hårt på det. Det betyder att du nästan alltid hittar ett evenemang som du kan spela live på, oavsett om du handlar om asiatisk fotboll på morgonkvisten svensk tid eller om det gäller SHL-hockey senare på kvällen.

För att bli duktig på livebetting gäller det att ha is i magen och veta precis när det är dags att gå in med slantarna. Eftersom oddsen uppdateras regelbundet - ibland flera gånger i minuten - är det inget för den som har slöa fingrar. Däremot kan du som är snabbtänkt och en bra analytisk förmåga hitta riktiga guldkorn i utbudet.

När du går in på livebettingsajten kommer du att hitta evenemangen som det går att spela på. Då och då kommer dessa alternativ att försvinna för ett ögonblick när spelet stängs. Det betyder inte att du inte kan spela mer utan helt enkelt att något av vikt har hänt i matchen vilket innebär nya odds. Det innebär att kompetensen "kvicktänkthet" blir ännu mer central.

Livestreama sport hos Betsson

Numera behöver betting på nätet inte bara betyda att du snabbt och enkelt kan lägga några kronor på ett spelobjekt. I dessa tider kan det också innebära att du får möjlighet att se din favoritsport live - direkt på sajten. Det är en service som Betsson tillhandahåller och som därmed förvandlar sajten till en sportkanal.

Betsson har köpt rättigheterna till en rad stora sportevenemang, som La Liga, Bundesliga och NBA. Till skillnad från dyra kabelabonnemang erbjuder Betsson denna tjänst helt gratis. Du betalar alltså inte en krona för att få tillgång till alla dessa matcher. Det enda som krävs är att du har ett positivt saldo på ditt spelkonto. Däremot behöver du inte satsa på några matcher för att du ska kunna se dem.

När du kommer in på sajten räcker det med att gå in på livebettingsektionen och därmed klicka dig fram till evenemanget som du vill se. Det är förstås inte alla matcher som livesänds, men de som streamas direkt kommer att vara tydligt utmärkta. Du kan antingen se dem i Betssons egen mediaspelare eller så kan du se dem direkt på livebettingsidan.

Det är kanske extra praktiskt för dig som vill spela under matchens gång eftersom du får en överblick över alla tillgängliga odds och kan nå dem på nolltid. Allt du behöver för att se matchen är - förutom ett konto med positivt saldo - en dator eller mobiltelefon med en stabil internetuppkoppling. Eftersom livestreamingen sker i förhållandevis hög kvalitet rekommenderas en uppkoppling på 1 mbit eller högre.

Riskfria Spel, Gratisspel och kampanjer

Det gratisfria spelet som Betsson erbjuder som bonus är bara en av många förmåner som sajtens spelare har tillgång till. Även om välkomstbonusen endast kan användas en gång finns det andra sätt att ta del av erbjudanden. Det sker exempelvis genom regelbundna kampanjer som Betsson arrangerar för existerande kunder i syfte att belöna deras lojalitet och se till att de fortsätter att vara aktiva på sajten.

Som spelare kan du dra nytta av det genom logga in regelbundet och se om det finns något tillgängligt erbjudande för tillfället. Det är svårt att ge några generella riktlinjer när det gäller kampanjer eftersom de varierar beroende på säsong och kampanjperiod, men det kan exempelvis handla om gratisspel eller bonusar som du kan omsätta på ditt spelkonto.

Layout och design

Betssons hemsida kan beskrivas som enkel men funktionell. Här har det inte lagts några onödiga effekter som slöar ned sidan eller som står i vägen för en ren spelupplevelse. Istället har företaget lagt fokus på att du som användare ska kunna hitta det du letar efter på ett snabbt och enkelt sätt.

Med tydliga kategorier är det enkelt att navigera dig mellan olika sektioner och du slipper störande moment. Tematiken går i företagets karaktäristiska orangea färg vilket länge har varit företagets unika grafiska profil och som ger sajten ett igenkännande intryck. Efter endast några besök kommer du att känna dig som hemma och hoppa mellan olika avdelningar utan problem.

Betsson i Mobilen

Givetvis finns det inte bara möjlighet att hitta Betsson på datorn. Du kan också hitta sajtens utbud direkt i din telefon. Under de senaste åren är det just introduktionen av spel i mobilen som har inneburit den allra största förändringen för spelindustrin - det är de flesta branschbedömare ense om.

Betsson har varit ledande i att erbjuda sina spelare en möjlighet att kunna spela direkt i din bärbara enhet. Fördelarna är många - du har tillgång till spel var du än befinner dig, så länge du har en enhet som exempelvis en surfplatta eller smartphone. Du behöver också en relativt stabil internetuppkoppling för att kunna nå till oddsen och se till att de uppdateras som de ska. Däremot har Betsson sett till att skala ned sin mobilversion så mycket som möjligt för att du ska slippa långa laddningstider som skulle innebära att du gick miste om bra spelmöjligheter.

Denna smidiga mobillösning finns tillgänglig på två sätt. Betsson har tagit fram en app som du kan ladda ned via alla stora marknadsplatser för appar. Här hittar du alla odds som du behöver för att kunna spela på evenemanget som just du är intresserad av. Appen fungerar dessutom för såväl Android- som Apple-telefoner och surfplattor vilket gör att du bör kunna hitta en version för dig, oavsett vilken telefon du har. Ett annat alternativ är att helt enkelt gå in direkt i webbläsaren och hitta den mobilanpassade versionen där. På så sätt kan du välja om du vill ladda ned applikationen eller bara spela i din browser.

Om Betsson

Betsson startade sin verksamhet 2001 vilket gör dem till en av de allra äldsta och mest erfarna aktörerna på hela spelmarknaden. Eftersom de lyckades ta sig in i branschen på ett tidigt stadium har de också länge varit en ledande sajt med möjligheten att locka till sig kompetens och kunskap. Resultatet är något av en framgångssaga med flera stora utmärkelser som bevis.

Redan 2006 utsåg tidningen Internet World sakten till det bästa nätbolaget för betting och 2011 fick man pris på den prestigefyllda galan International Gaming Awards för sin verksamhet. Framgångarna märks givetvis också på företagets storlek. Med stora kontor på Malta har de blivit till en inspiration för liknande företag som vill göra samma resa. Den maltesiska spellicensen gör också att du som spelare slipper betala skatt när det kommer till vinst hos Betsson. Istället kan du plocka hem varenda vinstkrona till din plånbok helt oavkortat.

Betsson har alltid haft sportbettingen som sin huvudverksamhet, men på senare år har de också diversifierat sin verksamhet genom att erbjuda casino på nätet. Det underlättar förstås för dig som spelare om du har intresse för båda spelformerna. Då kan du nämligen stanna på en och samma sajt utan att behöva byta konto eller hålla koll på dina nätplånböcker. Betssons nätcasino kännetecknas av precis samma egenskaper som bettingavdelningen: användarvänlighet, ett brett utbud och det senaste i fråga om innovation och utveckling.

Kundtjänsten hos Betsson

Om du har några frågor kring din spelupplevelse hos Betsson behöver du inte oroa dig för att gå runt utan svar. Här finns nämligen de bästa förutsättningarna för att du ska få din undran besvarad. Först kan du alltid konsultera den breda FAQ:en som har tagits fram för att ge spelarna svar på sina frågor. Här hittar du svar på alltifrån tekniska frågor till spörsmål om innehåll. I vissa fall räcker det inte med generella svar.

Det gäller framför allt sådant som rör ditt spelkonto. Vid dessa tillfällen gör du rätt i att ta kontakt med Betssons kundtjänst. Betssons kundtjänst är närmast exceptionell med sina generösa öppettider eftersom du kan ta kontakt via telefon, chatt eller e-post och få svar - dygnet runt. Normalt får du svar inom en timme på e-post och inom ett par minuter via telefon och chatt.

Smidiga insättningar & uttag

Eftersom Betsson är en väletablerad aktör kan du förvänta dig en seriös och säker behandling av dina pengar. När du gör dina insättningar och uttag kan du exempelvis använda dig av alla stora kreditkort som Visa och Mastercard liksom banköverföring. Även ett stort urval av nätplånböcker stöds där Neteller och Skrill är ett par exempel. Med kort sker överföringen ögonblickligen medan banköverföringar kan ta ett par dagar i anspråk.

Fakta om Betsson

Hemsidabetsson.com
Lanseringsår2001
Insättningar viaTrustly, Mastercard, VISA, PaySafeCard, Skrill, Neteller
Minsta insättning100 kr
Oms.krav sportbonus3x
E-mailMaila
Telefon08 – 505 078 31
LicensBML Group Ltd, Malta
Skattefria vinster Nej
Svensk spellicens Nej
MobilvänligtJa
LivebettingJa
CashoutJa
Fantasy sportsJa
Vårt betyg5 / 5
Betsson
Betsson hemskärm
Betsson Bonus
Kampanjsida Betsson
Betsson Spel
Spellobbyn hos Betsson

Populära spelbolag

1 000 kr bonus
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
1 000 kr bonus
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
1 000 kr bonus
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Alla Spelbolag

Rekommenderade spelbolag

Betfair Logo
1000 kr
Oddsbonus
4x
Omsättningskrav
Till Betfair Läs recension
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
SuperLenny Logo
250 kr
Oddsbonus
6x
Omsättningskrav
Till SuperLenny Läs recension
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
ComeOn Logo
400 kr
Oddsbonus
8x
Omsättningskrav
Till ComeOn Läs recension
Reklamlänk | 18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Nyheter om Betsson

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber